fbpx
Pijamale femei ce va vor ajuta sa dormiti mai bine

Pijamale femei ce va vor ajuta sa dormiti mai bine

Pijamale femei bumbac, chiar si acele pijamale dama haioase sunt foarte comode, dar nimic nu este mai comod ca o camasa de noapte satin, deci daca vreti cat mai multa comoditate stiti deja ce sa alegeti.

Nimic nu este mai bun decat o noapte odihnitoare cu niste pijamale confortabile: te ajuta sa fii in forma dimineata urmatoare(fara cearcane) si iti ofera energia si entuziasmul de a incepe o zi noua. Nu e de mirare ca oamenii fac eforturi mari pentru a realiza acest lucru magic, fie ca inseamna folosirea uleiurilor esentiale, lotiunilor de dormit sau oprirea ecranelor cu o ora inainte de culcare. Acum, datorita marcii revolutionare de imbracaminte Lunya, se pare ca pijamalele dumneavoastra pot fi cheia finala pentru a obtine aceasta odihna despre care vorbeam.

Spuneti buna lui Restore, cea mai recenta linie de imbracaminte pentru dormit, care promite sa va ajute sa va “refaceti in timp ce dormiti”. Potrivit site-ului brand-ului, colectia foloseste minerale Celliant, care absorb si transforma caldura corporala in energie infrarosie. Apoi transmite aceasta energie inapoi in corpul dumneavoastra pentru a va ajuta sa dormiti mult mai confortabil, in timp ce nivelul oxigenului creste pentru a va reincarca muschii, ca dupa un antrenament dur (practic, e ca si cum ati fi fost conectati si v-ati trezit cu o baterie de 100%).

Pijamale femei bumbac Polaire

Pijamale femei bumbac

Pret: 189,99 lei

Comanda online de pe Astratex

Camasa de noapte satin Mercedes

Camasa de noapte satin

Pret: 120,99 lei

Comanda online de pe Astratex

Pijamale dama haioase imprimeu multicolor

Pijamale dama haioase

Pret: 22,99 lei

Comanda online de pe Ppt